U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Disclaimer

Copyright © ERDELT-HENGELO. Alle rechten voorbehouden.

Alle auteursrechten en andere (intellectuele eigendom)rechten op alle teksten, geluiden, afbeeldingen, software en andere materialen op deze site zijn eigendom van ERDELT-HENGELO.

ERDELT-HENGELO zet zich in voor een zo zorgvuldig en accuraat mogelijke weergave van de gegevens op deze site. Te allen tijde is ERDELT-HENGELO gemachtigd om zonder verdere berichtgeving de informatie op deze site te wijzigen. Mochten er onjuistheden in de gegevens voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt ERDELT-HENGELO geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen hiervan.

Ook kan ERDELT-HENGELO geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van of fouten en/of vertraging in het verstrekken van informatie. ERDELT-HENGELO garandeert niet dat naar haar gestuurde e-mail of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

ERDELT-HENGELO aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van sites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen. ERDELT-HENGELO heeft het recht om IP-adressen van de computer van waaruit de pagina bekeken wordt, de gebruikte browser (type) en versie, de pagina's die bezocht zijn en de datum en het tijdstip van het bezoek te registreren. Deze informatie wordt gebruikt om het gebruik van de site te monitoren en de verdere ontwikkeling van de site te bevorderen. Het gebruik van deze informatie leidt er niet toe dat identificeerbare persoonsgegevens worden verzameld of opgeslagen.

Wanneer u contact met ons opneemt, zijn wij gerechtigd informatie zoals uw naam, postadres, e-mail adres, type verzoek en andere informatie die u ons gezonden heeft, op te slaan. Dergelijke informatie zal gebruikt worden om uw verzoek te kunnen beantwoorden.

ERDELT-HENGELO


BTW  NL 8159.09.317B.01

Kvk 06075743

© 2016 • ERDELT-HENGELO.

Leveringsvoorwaarden: METAALUNIE VOORWAARDEN.


Op uw verzoek zenden wij u graag de METAALUNIE voorwaarden toe.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?