Houtindustrie

Erdelt Hengelo heeft de modernste machines staan om de zagen volautomatisch CNC te slijpen. Dus altijd een perfecte verhouding tussen de tanden, en een mooie gladde afgewerkte tand voor het beste zaag resultaat. We kunnen zagen slijpen tot een diameter doorsnede van Ø 800 mm.

Fotoalbum (klik om te vergroten)

Zagen en schaafmessen

Zagen
Nieuw levering van deze zagen is ook mogelijk. Zagen tot circa Ø 350 mm. hebben we standaard meestal op voorraad. Laat u zich door ons voorlichten welke zaag u het beste kunt gebruiken voor het door u gebruikte materiaal.

 

Schaafmessen
In ons programma voor schaafmessen hebben we standaard HSS en HM-TC messen, maar ook het veel gebruikte Tersa systeem. Rugvertande messen in HSS kwaliteit en ingelegd HM-TC. Wij kunnen ook op aanvraag bijna elk model profiel leveren in de vorm van FLU-messen.

 

Wij zijn leverancier en dealer van CMT – Rekord professionele gereedschappen. Bekijk de catalogus!

Servicegericht

Slijperij

Slijperij en bezorging

Wij slijpen een grote verscheidenheid aan gereedschappen volgens de specificaties van klanten of volgens de norm van de leverancier. Onze eigen servicebus zorgt voor bezorging van onze leveringen.

Lid-Koninklijke-Metaalunie

Koninklijke Metaalunie

Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie, de ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal. Op al onze leveringen zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing.

NL-DU

Actief in Nederland én Duitsland

Wij verzorgen slijp- en verkoopwerkzaamheden voor de Nederlandse en ook voor de Duitse markt. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over onze diensten of een offerte op maat?