Metaalindustrie

Een grote verscheidenheid aan gereedschappen kunnen door Erdelt Hengelo worden geslepen volgens de specificaties van de klanten of volgens de norm van de leverancier.

Fotoalbum (klik om te vergroten)

Zaagbladen

HSS Zagen
Het leveringsprogramma van de HSS zagen, bestaat uit een assortiment standaardzagen die uit voorraad leverbaar zijn, en een assortiment speciaalzagen te produceren op de klantenspecificaties. De HSS zagen worden standaard geleverd in de snel staal kwaliteit M2 = 1.3343 maar zijn ook leverbaar in kobalt gelegeerde staal soorten, zoals M35 = 1.3243.

 

Economy 3000
Het Economy 3000 zaagblad is door de geavanceerde coating een economisch blad in het gebruik. Het speciale coatingsproces is ontwikkeld met als doel het creëren van een coating met een lage wrijvingscoëfficiënt tegen een gunstige prijs. Door de speciale coating wordt het zaagblad optimaal beschermd tegen koudlas, wat tot eind effect heeft dat er een hogere standtijd wordt gecreëerd.

 

Vraag onze speciale folder hiervoor aan!

Bandzagen

Bandzagen
Bandzagen van Erdelt Hengelo staan bekend om hun hoge standtijd. Wij hebben ons eigen merk zagen van degelijke Duitse kwaliteit. De zagen kunnen we in verschillende lengtes, hoogtes en diktes leveren. De standaard maten hebben we direct op voorraad.

Servicegericht

Slijperij

Slijperij en bezorging

Wij slijpen een grote verscheidenheid aan gereedschappen volgens de specificaties van klanten of volgens de norm van de leverancier. Onze eigen servicebus zorgt voor bezorging van onze leveringen.

Lid-Koninklijke-Metaalunie

Koninklijke Metaalunie

Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie, de ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal. Op al onze leveringen zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing.

NL-DU

Actief in Nederland én Duitsland

Wij verzorgen slijp- en verkoopwerkzaamheden voor de Nederlandse en ook voor de Duitse markt. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over onze diensten of een offerte op maat?